Singapore Mei Fun jest to dzieło szefa kuchni oparte na smażonym makaronie w stylu kantońskim z wpływami kuchni południowo-wschodniej Azji.W daniu znajdziecie trzy rodzaje białka: jajko, kurczak lub wieprzowina i kalmary. Do tego warzywa, makaron sojowy i ryż jaśminowy ( ewentualnie tylko ryż czy makaron). Łącząc wiele elementów w jednym daniu, to obfity, apetyczny posiłek pełen smaków. Czytaj dalej ... Krewetki w cieście filo Czytaj dalej ... Ryż zasmażany z tofu Czytaj dalej ... Sałatka tajska Czytaj dalej ... Krewetki TORPEDY Czytaj dalej ... Krewetki w cieście filo Czytaj dalej ... Wakacje czas start !! Relaks i wyciszenie w polskich górach każdemu się należy:) Loco otwieramy 3 sierpnia zapraszamy Czytaj dalej ... Wiosenne, lekkie, orzeźwiające, kwaskowe danie – w trawie cytrynowej🙂 Czytaj dalej ... 12 12